Rüyasında bile göremeyeceği başkanlık koltuğuna abileri tarafından oturtulan Mesut Mestan beyefendi, abilerinden talimat gelmediği için hala istifa kararı alamadı.

Üstüne üstelik dün kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada yönetim olarak  “Biz zor zamanda geldik Bursaspor’a sahip çıktık” açıklaması yaptılar.

Bu yetmiyormuş gibi "80 milyon TL ve 6 Milyon Euro’yu hemen verecek var ise gelsin koltuğu bırakayım ona destek olalım" diyor.

Kendiniz kendinize destek olamadınız.

Peki, adama sormazlar mı? "23.06.2019’da göreve başlayan yönetim kurulu ve başkan bey 10 aydır maaş almadığını söyleyen futbolcuların paralarını biz mi ödemedik. Personel maaşlarını biz mi ödemedik. Tüm borçları bu aya biz mi öteledik. Sizin hiç mi suçunuz yok. Birde utanmadan varsa aday gelsin buyursun diyorsun.."

Maddi anlamda zaten yetersiz olduğunuz söylendiği gibi lobi anlamında da başkanlık fazla geldi gibi.. Ama anlamsızca hala “Bursaspor’u kurda kuşa yem edeceğimiz düşünülmemelidir" diyebiliyorsunuz.

Peki, gelecekler kurt ya da kuş ise siz ve yönetiminiz nedir bu süreçte? Yararlı bir icraatınız var mı? Futbolculara para ödemediğin için hepsi haklı olarak takımdan ayrılmaya başladı. Bu yönetimsel bir beceriksizlik değil mi?

Yönetimdeki arkadaşlarınız ve siz iş insanları olarak, şirketinizi zarara sokan, yönetimsel hatalardan dolayı değerli personelinizi kaybetmenize neden olan yöneticilerinizi hala şirketlerinizde tutar mısınız? Yoksa hemen işlerine son mu verirsiniz.

Açıkçası beceremedin Mesut Başkan.  Adının altına Başkan sıfatını ekledin, fakat yeter  artık, hala ısrar etme ve istifa et!

Israr ederek kulübün bu hale gelmesine neden olan senden önceki Ali Ay’ın akıbetini biliyorsun. Nasıl anıldığını da biliyorsun ama halen sokak ağzı ile açıklama yapıyorsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.