Lenf sistemimizin çeşitli toksinlerle kirlenmesi, Lenf kanseri dahil olmak üzere pek çok hastalığın nedenlerinden biridir. Bu nedenle toksik maddelerden temizlenmesi sağlıklı kalabilmemiz açısından çok önemlidir.

Bu uygulamanın özellikle sonbaharda grip ve diğer bulaşıcı salgın hastalıklarının ortaya çıktığı dönemlerde yapılması vücudumuzun hastalıklara karşı direncini artıracaktır.

Gerekli Malzemeler:

*On birim portakal, on birim greyfurt, iki birim limon, iki birim temiz içme suyu. (isteğe bağlı)

Yahut; on birim nar suyu, on birim portakal suyu, on birim havuç suyu beş birim kırmızı pancar suyu,

* Yeterli miktarda İngiliz tuzu (epsom tuzu – acıdır – üç günlük uygulama için en az üç tatlı kaşığı olmalıdır.)

* Günlük içmeniz gereken toplam miktar yaklaşık olarak iki litre taze sıkılmış meyve suyu karışımı olmalıdır. Meyve suyunuzu mümkün olduğu kadar bu oranlara uygun olarak her seferinde taze sıkarak hazırlayıp içmeniz gerekir.

* Bu programa üç gün devam etmelisiniz ve bu süre zarfında yukarıda verdiğim oranlara uygun olarak portakal, limon, greyfurt dışında hiçbir şey yememelisiniz.

Aynı şekilde nar, portakal, havuç ve kırmızı pancar karışımıyla lenf temizliği yapacaksanız, yukarda verdiğim oranlara uygun olarak bu meyveler dışında hiçbir şey yememelisiniz. (İngiliz tuzu her iki meyve grubunda da kullanılmalı).

Uygulama şekli:

Sabah uyanır uyanmaz hiçbir şey yiyip içmeden bir tatlı kaşığı İngiliz tuzunu (epsom tuzu) bir bardak ılık suda eriterek sabah aç karnına için. Vücudunuzu sıcak tutacak kalın giysiler giyin ve yaklaşık bir saat geçtikten sonra size uygun olan saatlerde (toplam iki litre tamamlanıncaya kadar) hazırladığınız meyve suyu karışımından uygun aralıklarla birer su bardağı için.

Bu işlem vücudunuzun her yerindeki toksik birikintilerin temizlenmesine yardımcı olacaktır. Bu karışım lenflerdeki toksinleri mıknatısın demiri çektiği gibi çeker ve toksik atıklar bağırsaklar da biriktirilerek atılır.

Bu üç gün boyunca susuzluğunuzu meyve suyuyla, açlığınızı ise başka hiçbir şey yemeden portakal, greyfurt, limon, nar veya havuç yiyerek gidermelisiniz. Bu uygulama sırasında aşırı terleme olabilir. Terleme bedenimizin toksinleri atmak için kullandığı doğal yollardan biridir

İkinci ve üçüncü gün de birinci gün yaptığınız şeyleri aynen tekrarlayın. Dördüncü gün kahvaltıdan itibaren (Kanserle Savaşırken Öğrendiklerim de bahsettiğim) beslenme kurallarına uygun olarak midenizi tıka basa doldurmadan ölçülü bir şekilde yemeye çalışarak normal yaşantınıza dönmelisiniz.

Bu programı yılda bir veya iki defa uygulamanız Lenfoma dahil birçok hastalığa engel olacaktır, tabii vücudumuza içki sigara, tatlı (her çeşidi) çamaşır suyu ve benzeri diğer toksinleri almadan beslenmemize dikkat edip yeteri kadar fiziksel aktivite yapmamız halinde…

Sağlıklı haftalar dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.