Tek gözünü kaybettiği iddia edilen sanatçı Gönül Yazar'dan açıklama

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ev kazası sonucu tek gözünü kaybettiği iddia edilen sanatçı Gönül Yazar yaptığı açıklamada operasyon geçirdiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu aktararak "Yeniden doğdum" dedi.

Usta sanatçı Gönül Yazar, kaza sonucu tek gözünü kaybettiği iddialarına yanıt verdi.

85 yaşındaki sanatçı, "21 Kasım gecesi saat 03:00’te küçük pati Gizmo'yla lavaboya gidiyorduk, yerdeki halı kaydı ve ben maalesef duvarın sivri kısmına çarptım. Ertesi gün gözüm mosmor uyandım. 15 gün sonra morluğu geçti. 'Kurtuldum' dedim fakat maalesef ki düşündüğüm gibi değilmiş. Çarptığım gözümün zamanla bulanık görmeye başladığını fark ettik. Öbür kasıma kadar bu şekilde dolaştım" dedi.

"YENİDEN DOĞDUM"

Yazar sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçtiğimiz mart ayında hastaneye gittik. Bir sürü ışıklı makineye girdim, çıktım. 'Akıllı 3 lensle tedavinizi yaparız' dediler. 'Bir düşünelim' dedik, hastaneden aldığımız kağıtlarla eve döndük. 22 Mart'ta ameliyata karar verdik. Ameliyat 1 saat sürdü. Hiç canım acımadı. Konuşa konuşa, sohbet ede ede yaptılar. Bant takıldıktan sonra eve dönüp istirahat ettim. Ertesi gün gittim bandı çıkardılar.Heyecanla gözümü açtım. Ben Yeşilçam filmindeki gibi 'görüyorum' diye bağırdım. İnanamadım. Pırıl pırıl görüyordum. Aynı 3 lensi diğer gözüme de uyguladılar. Eve yolladılar. 15 gün gözlerime 3 ayrı damla uyguladık. Şimdi ne mi oldu? Çamlıca Camii'nin müezzinini bile görüyorum. Yeniden doğdum,Sevgilerimle..."

Ntv, Life

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.