ABD Başta Olmak Üzere Batılı Liderler Neden İsrail’e Koştu?

İsrailin kural tanımaz akıl almaz vicdanlara sığmaz saldırıları başladığında ne oldu da önce ABD dışişleri bakanı İsrail’e koştu, "ben Yahudiyim" dedi ve İsrail’e desteklerinin sınırsız ve hiçbir şarta bağlı olmadığını söyledi!

Sonra ABD başkanı İsrail’e koştu ve "ben Siyonistim" dedi!

Para, binlerce ton bomba ve silah desteğinde bulundu!

CFR (Dış İlişkiler Konseyi)

37 daimi üyenin 10 üyesi Yahudi, diğerleri ise yüksek dereceli Mason’dur. İlk başkanlığını Amerikalı Senetör Yahudi Rudy Boschwitz yapmıştır. (They Dare sf 180) 

ABD dışişleri bakanlığı gerçekte bu kuruluştur! 

CFR Konsey 2. dünya savaşında da perde arkasındaydı!

Ayrıca gerek ABD ve gerekse İsrail’de büyücülük son derece gelişmiş ve kurumsallaşmıştır!

Amerika Kuzey Korelenya Astonvilla kentinde 250 odalı malikanenin her odasında 13 büyücü çalışmakta, odanın birisi ise Tanrılar Kurulu’na aittir. Bu binayı gezen gören bir tanıdığım anlatmıştır. 

İsviçre’de "Uluslararası Ödeşmeler Bankası" (BIS) vardır ve 72 ülke bankası buraya üyedir. Bankaların uluslararası kredilibitesini burası onaylar. Bizdeki Katılım bankaları üye olamadıkları için uluslararası kredilibiteye sahip değiller.

İsrailin pervasız saldırılarının arkasında da bu kuruluşlar ve üyeleri var! Şimdi anlaşılıyor mu batılı liderler neden İsrail’de içtima oldukları! 

Karşı gelen koltuğunda oturamaz! 

Krallar da Kralın Emrinde!

Sonra Fransa, İngiltere, İtalya, Yunanistan, Ukrayna, Almanya ve diğerleri İsrail’e desteklerini ülkelerinden yaptıkları destek açıklamalarını yetersiz buldular ve İsrail’de içtima oldular!

Ve dünyanın gözünün içine baka baka insan hakları ihlallerini görmezlikten gelmek bir yana "İsrail istediğini yapmaya hak sahibidir" dediler!

Bunu anlamak için Dünyanın ANATOMİSİNİ anlamak lazım!

İşte bizim bugün bunun üzerinde durmamız gerekiyor. 

..

Dünyayı kim yönetiyor?

Bunlar kim?

Katil Netanyahu’nun “Arap liderleri oturun oturduğunuz yerde” diye tehdit etmesini nasıl anlamamız gerekiyor?

Dünyayı siyonistler yönetiyor!

2. Cihan harbinden sonra BM, Dünya Bankası ve İMF kuruldu! Sözde insanlık huzur ve barışa kavuşacaktı! 

1989’da komünizmin iflası ve Sovyetlerin dağılması kadar soğuk savaş sonrasında YEŞİL tehlike ilan edildi!

Dünya Ekonomik bakımdan açlık yokluk ve sömürü girdabında kavruldu durdu!

Bu gün dünyanın herhangi bir yerinden başka bir yere gidebilmek için aldığımız uçak bileti IATA’nın kontrolündedir. Havayolu şirketleri bilet ücretinin yüzde 9’unu IATA’ya vermek zorundadır! Yoksa bir yerden başka bir yere gidilemez! İşte bu ve buna benzer paralar "Gizli Dünya Devleti"ne gider!

"Ben hacca gidiyorum Yahudiye niye yüzde 9 vereyim uçağa binmem gemi ile giderim" diyebilirsiniz. İşte o zaman da LYOD karşınıza çıkar! Dünyadan bir yere kıpırdasanız yahudiye haracını vermek zorundasınız! Dünyada gemi taşımacılığı LYOD üyesi olmak zorundadır!

Bankalardan para havale etmek istediniz,

Para önce Amerikan Express Bank veya Chase Menhatten Bank ya da herhangi onlara ait anlaşmalı bankalar üzerinden ancak gönderebilirsiniz ve tabi yüzde komisyonu vererek! Kredi kartları ile yaptığımız her alışverişin komisyonunu dahi alırlar!

Yukarıda bahsettiğimiz gibi İsviçre’de Uluslararası Ödeşmeler Bankası vardır ve 72 ülke bankası buraya üyedir. Bankaların uluslararası kredilibitesini burası onaylar. Bizdeki Katılım bankaları üye olamadıkları için uluslararası kredilibiteye sahip değiller.

Devletler borç almak isterse onların belirlediği şartlarda olabilir, nereye harcayacağınıza da onlar karar verir ve o şartlarda onlardan örneğin yine kolları olan IMF’den alırsınız!

Hasılı spordan tiyatroya, sinemadan, sanattan üniversiteye, sanayiden ticarete, hukuktan istihbarata.. dünyaya yayılmışlardır!

BM, NATO, AB, UNICEF ve diğerleri hepsi onların kurduğu ve yönettiği kuruluşlardır!

Yüzyılın başında dünyayı diyazn etmişlerdir!

Merkez bankaları da öyle!

..

Siyasi bakımdan Filistin, Keşmir, Kore, Vietnam ve dünyanın başka yerlerinde Doğu Türkistan’da Komünist Çin işgali ve zulmü soykırımı dünyanın gözü önünde sürmektedir.

Batılıların “dünyaya huzur ve bolluk getireceğiz ama SOVYETLER var!” bahanesi bitmiş olmasına rağmen; 

Bu defa ABD ve müttefikleri kendi kuruluşları BM’yi de arkalarına alarak, İran-Irak savaşını çıkardılar ve sonra Somali, Bosna, Çeçenistan, Azerbaycan, Irak, Suriye, Yemen ve Libya işgal edildi; milyonlarca masum insan katledildi, evleri yurtları yerle yeksan edildi!

Bütün bunları YENİ DÜNYA DÜZENİ'ni kurmak için yaptılar!

Gücü hak sebebi sayan sapkın zihniyete sahipler!

Çare üretebilmek için bunlar ne yapıyor, nasıl yapıyor?

Dünyanın ANATOMİSİNİ çekmemiz zorunludur!

Kralın Gizli Dünya Devleti ve BİR DOLARIN SIRRI!

Semboller ve egzotik yapılar!

Dünya tarihinde özellikle Avrupa'da, Asya'da neredeyse her yerde.  Zaman zaman egzotik girift ve giz barındıran, ilk bakışta da anlamlandırılamayan hatta hayretle karşılanılan dini figürlerin de önüne geçen semboller ve ayinler disiplini etrafında etkin olmuşlar, dünyaya hükmeden yapılar oluşturmuşlardır.

Sakın şöyle sığ bir yaklaşımla "canım artık teknoloji ve haberleşme çağındayız insanlar sembol gibi şeylere inanmaz" demeyin. Bilakis semboller, ayinler dünyanın yeniden dizaynında daha önce olduğundan daha etkin ve aktif olarak teknolojinin bütün imkanlarını da kullanarak hükümlerini sürdürüyorlar.

Mesela bir Müslümanın çok anlamsız bulacağı sembol ve figürler yeni dünyayı kuranların iman alameti şeklinde anlam kazanırlar.

Örnek olarak Kızıl Komünist Çin bayrağındaki yıldızın orada tesadüfi bir tercihle koyulduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, o gördüğünüz "Beş Şualı Yıldız" Komünizmin MASONLAR tarafından kabulünün nişanesi olarak kullanılmıştır.


Mesela sıkılmış "sol yumruk".. Bu yumruğu sıkan bizim gariban solcular kararlılık anlamına kullanırlar oysa; "KIYAMETİN İKİNCİ HAYVANI" anlamında masonik bir semboldür.

Gene birbirinden "açık iki parmak" zafer işareti olarak kullanılmaktadır.
Zafer işareti olarak kullanılan açık iki parmak "Hitler'e karşı şeytanperest Alister Crovley" bu işareti şeytana karşı koymak olarak piyasaya sürdü ki bu da masonik bir semboldür.

Bir dolar sembolü — Stok fotoğrafGelelim krala;

Kralın ortasında yer alan üçgenin tam tepesinde irice ve çok canlı, "uyanık" cinsinden tek gözün sizi gözlediğini ve zımnen "gözüm üzerinizde" dediğini hissedersiniz.
 

Üçgen piramit dörde bölünmüş her katında ayrı ayrı teşkilat barındırmaktadır.
 

Yukardan aşağı;
 
Birinci  Kat;
Tepedeki gözün anlamı; "mason ilahının gözü" anlamına kullanılır.
 

İkinci Kat; (HİÇ GÖRÜNMEYENLER)
RT: 3 KABBALİST EN ÜST KOMİTE İDARESİ
-13'LER MECLİSİ
-33'LER MECLİSİ
-300'LER KULÜBÜ EN ÜST YÖNETİMİ OLUŞTURMAKTADIR.
 

Üçüncü Kat; (KISMEN AÇIK BÜYÜK KISMI GİZLİ)
-B'NAİ- B' RITH--- BİLDELBERG (Ara koordinasyon ve yönetim kademesi)
-BÜYÜK ŞARK LOCASI TEŞKİLATI (Fransız mason locası)- KOMÜNİZM (Komünizm: Rusya locası)- İSKOÇ LOCASI TEŞKİLATI: 1-33 derece (İngiliz mason locası)- YORK LOCASI TEŞKİLATI (Alman mason locası)
 

Dördüncü  Kat; (Halkın içine giren ve emirleri uygulayanlar)- ROTARY + LİOS + DİNER + YMCA
- MAVİ LOCALAR - Alt kademeler
- ÖNLÜKSÜZ MASONLAR (İyi insanlar)
- İNSANLIK- (Bütün insanlık)


(Kaynak: None Dare Callit Conspiracy)..

Hiç kimse buna entrika diyemez
ve işte "GİZLİ DÜNYA DEVLETİ"..
 
..

15 Temmuz sonrası pek çok insanın üzerinde çıkan ve sıkça gördüğümüz bir dolarlık banknotun üzerindeki şemada dünyanın kralı gösterilmiştir. Bir dolarlık banknot bize göre maddi olarak bir şey ifade etmeyebilir ancak BİR DOLARLIK BANKNOTUN üzerindeki şema GİZEMİNİ, SIRRINI ve GÜCÜNÜ korumaktadır.

Kralı tanımalıyız. Kral sadece ekonomik enstrüman değildir. Kral; GİZLİ DÜNYA DEVLETİ'nin yapısı, mesajları ve tebliğleri BANKNOT üzerinde yer almıştır.


Bir dolarlık banknot meğer sen neymişsin!

"Dünyanın hakimi, sahibi biziz" diyorlar.

Vesselam..

(Devam edecek)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.