CFR, AB, NATO, BİLDERBERG, CIA, KABALA ÖRGÜTÜ, TRILATERAL, VAKIFLAR(Soros, Rockefeller, Rothschild, Ford Vakıfları gibi vakıflar) BM, İMF  gibi kurum ve kuruluşlar!

Öncelikle şu gerçeği ifade etmeliyim! Bu örgütlerin Önder yönetici ve kurucuları siyonist Yahudi sapkınlardır. ABD'nin, Avrupa ülkelerinin ve vatandaşların kanını emmektedirler! Amerikan ve Avrupa vatandaşlarını esir almış durumdadırlar! 

Siyonist, sömürgeci ve sapkın bu insanlar dünyanın başının belasıdır! Tarih boyunca böyle olmuştur! Gazze’de, “şapka düşmüş kel görünmüştür!”

Dünyada neler olduğunu anlamak için Dünyayı yönetenleri ve örgütlenme yapılarını bilmek gerekmektedir. 

Bunların en başında ve öncü kuruluşu;

CFR (Dış İlişkiler Konseyi)

AB, (Avrupa Ekonomik Topluluğu/ Avrupa Birliği)nin kurulmasın da David Rokefeller’i çok önde görmekteyiz! Rockefeller CFR nin kuruluşu, Bildeberg Gurubu, Trilayeral Komisyonu, Amarikan Konseyi Amerikan Forumu gibi pek çok etkin kuruluşun kurucu ve önderidir!

CFR, ABD nin dış ilişkilerini dizayn eden kuruluş diye tarif edilir. CFR de alınan karar ve yol haritası ABD Dışışleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulur! 

AB, 1950 yılında “Schuman Planı” olarak anılacak olan; Avrupa Kömür ve Çelik Birliği ve sonrasında Avrupa Ekonomik Topluluğu sonrasında Avrupa Topluluğu olacak olan birliğin mimarı Fransa Genel Komisyonu bakanlığını yapan Monnet’tir. Amacının “süper devlet” yaratmak olduğunu ve devrim nitelemesi ile sunmuştur. “Avrupa Ortak Pazarı”sonrasında, “Avrupa Birliği’nin”kurucu babalarından birisi de Robert Schuman dır. Schuman Fransa Başbakanlığı, Avrupa Parlemento Başkanlığı da yapmıştır. “Avrupa Kömür ve Çelik Birliği” ile ilgili çalışması “Schuman Planı” olarak tarihe geçmiştir. AB yetkilileri AB nin Hriatiyan kulübü olduğunu açık bir şekilde ifade etmekteler ve Türkiyenin bu birlikte yeri olmadığını dile getirmelerine rağmen bazı dayatmaları gerçekleştirmek için Türkiyeyi kapıda bekletmektedirler!

NATO,

Avrupa Ortak Pazarı, CFR Bilderberg Gurubu ve Trilateral Komisyonu ve ABD Fransa Almanya İngiltere merkez bankalarının kuruluş yapılanma yönetimin de de en öncü şahıs David Rockefeller dır.

NATO 11. Dünya Savaşından sonra CFR nin yönetici ve kurucularının öncülüğünde 17  Mart 1948 de İngiltere, Fransa, Hollanda, Belçika  Lüksemburg birlikte kurdular. Bu gün NATO ABD Avrupa ve işbirlikçilerinin dünyaya hükmetme, dünyayı kan gölü haline getirme, emperyalist ve sömürü düzeninin askeri koludur!

Daha önce, “NATO Türkiyenin Nesi Olur” başlıklı bir makale yazmış ve Orgeneral Cemal Madanoğlu’nun anılarında NATO ile ilgili bölümü sizlerle paylaşmıştım. Madanoğlu 1990 lı yıllar da Cumhuriyet gazetesinde yayınlanan anılarında ;”Türkiye ile Nato ile  anlaşmasına göre Nato Türkiye ye herhangi bir saldırıya karşı Amik ovasında (Amik ovası Hatay da dır)savunacak(!) bunun doğru olup olmadığı Cumhuriyet gazetesi muhabirlerince dönemin cumhurbaşkanı Kenan Evren’e sorulmuş Evren Madanoğlu’nu doğrulamıştır! 

Sözün özü şu dur; NATO Türkiyeyi korumak için değil Türkiyeyi elinde tutmak için birlikteliğini sürdürmektedir. Türkiye’ye gelince bile bile lades demekte ve Nato’nun şerrinden korunmak için birlikteliğini şimdilik sürdürmektedir!

Bilerderberg, 

Bilerderberg in fikir babası Dr Joseph Retinger dir. Retinger ikinci Dünya savaşı sonrası Kıta Avrupa’sı dışişleri bakanlarının zaman zaman bir araya gelmelerini ve durum değerlendirmesi yapmaları fikrinden hareketle ilk toplantılarını Kasım 1942 de yaptılar. 1955 yılında Fransa’nın Barbizon kentinde yapılmış, Türkiye’de ise, 18/20 Eylül 1959 da İstanbul /Yeşilköy Çınar otelde ikincisi ise, 25-27nisan 1975'de Çeşme Altınyunus otelinde yapılmıştır. Türkiyeden Bilderberg toplantısı için üyerleri arasında pek çok siyasetçi gazeteci iş adamı bulunmaktadır. Menderes, Demirel, Ecevit, Çağlayangil, Koç ailesinden olmak üzere muhtelif kişiler toplantılara katılmışlar ancak toplantılarda alınan kararlar kamu oyuna asla açıklanmamıştır!

CIA

CIA sadece istihbarat örgütü olmayıp GDD nin ABD ve diğer ülkelerdeki proje ve planlamasında öncülük etmekte ve alt yapı çalışmalarını yürütmektedir. CIA 1. Dünya Savaşı sonrası İngilizlerin savaş şoklarını araştırmak üzere 1921 de Londra’da kurulmuştur. 1946 yılında Rockefeller Vakfının desteği ile bugün ünlü üniversitelerin tamamında kurduğu Enstitüler vasıtası ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bu vakıflar Eşcinsellik, doğurganlığın önlenmesi, nüfus kontrolü ve yer altı madenleri konusun da ülkelerde faaliyetlerini içerde kurdurdukları destekledikleri  işbirlikçi dernekler vasıtası ile yürütmektedirler!

KABALA İnancı ve Siyonizmin 

Mason Teşkilatları 

Kabala (Ağızdan Kulağa) inancı taşıyan “gelenek” anlamına gelen inanç Yahudi ruhban sınıfının geliştirdiği inanç sistemidir. Masonluk tamamen Kabala öğretisine dayanır.

“Kabala kitaplarının metinleri sembollerle doludur Her devirde, bunların manasını bilen Üç Yahudi bulunur. Bunlardan ölenin yerine bir alt kademeden (Sanhedrin 70'ler meclisi) en iyisi seçilir, diğer ikisi tarafından sırlara vakıf edilir” (türk mason dergisi s 21 sh 1095) “Sanhedrin üyelerinin tamamı büyü bilmek zorundadır. (Reich karl rh Frick sh 85)

Daha önce yazmıştım tekrar ifade etmek isterim. Büyücülüğe dair Amerika Kuzey Karolenya Astravilla kentinde 250 odalı malikanede her odada 13 büyücü sürekli çalışmakta, yanında bir de “Tanrılar Kurulu” odası mevcut olup, bu oda kimseye açılmamaktadır. “Tanrılar Kurulu” olarak 10 aile 13 kişi olarak senede iki defa toplanmaktadır. 

“Tanrılar Kurulun”da Rockefeller ailesi üç kişi ile Rothschild ailesi iki kişi ile temsil edilmektedir. (bu binayı bir tanıdığım bizzat görüp içine girdiğini anlatmıştır)

“Tanrılar Kurulu “üyeleri GDD'nin hemen bütün kuruluşlarında mevcutturlar 

CFR, Nato, AB, Kabala,İMF, ABD AB Merkez Bankaları, Bilderberg, Trılateral, Vakıflar (Soros, Rockefeller, Rothschild, Ford Vakıfları gibi vakıflar) BM Gibi dünyaya nizam veren kurum ve kuruluşların tamamında bu kurul üyeleri aktif olarak bulunurlar!

Dünyayı yaşanmaz hale getiren bu sapkın inanç sahipleri “Bütün insanlığı kendilerine hizmet için yaratıldığına" inanmakta ve bu inançları akıl alır gibi değildir. 

“Et yeyin ve kan için yiğitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin KANINI İÇECEKSİNİZ … SARHOŞ OLUNCAYA KADAR KAN İÇECEKSİNİZ “ (Tevrat Hezekiel Böl 39/18-20)

Zaman zaman bu gurupların dini ritüellerin de insan eti yediklerine dair haberler sızmaktadır!

Merkez Bankaları ve Dolar hegemonyası,

Bu konu çok uzun anlatılmaya muhtaç konudur ancak kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir yapıyı burada ifade ederek bu defa bununla iktifa edeyim daha sonra inşallah bu konuyu çok detaylı yazacağım.

İsviçre'de 72 ülkenin üye olduğu “Ödeşmeler Bankası” bulunmaktadır. Bankalar kredilibite için buraya üye olmak zorundadır. Türkiye’de Katılım Bankaları buraya üye olmadıkları için dünyadan kredi temin edememekte ve kendilerini uluslararası sistem kabul etmemektedir. Bu Banka  kredi kartı harcamalarının yüzde belli bölümünü kendi hanesine yazmakta her harcamadan adeta haracını almaktadır!

London Financial Times tarafından 26 09 1912 tarihinde dikkat çeken bir değerlendirme yayınlanmış ve burada "Beş büyük bankanın başında bulunan yarım düzine adam, kısa vadeli hazine bonolarını yenilemedikleri takdirde, bütün hükümetin yapısı çökebilir” şeklindeki tespit son derece önemlidir.

Buradan da anlaşılmaktadır ki ne ABD ve ne de Avrupa ülkeleri bağımsız değildir!

İsrail’e destek için neden koşup içtima olduklarını daha iyi anlamış olmalıyız!

Gerek ABD gerekse Avrupa merkez bankaları ülkelere ait değildir. Bu bankaların sahipleri Rockefeller, Rothschild gibi Yahudi ve Siyonistlere aittir! ABD kendi merkez bankasının sahibi değildir.

İMF de aynı şekilde kurulmuş ve sahipleri aynıdır. Kredi verdikleri ülkeyi ekonomik ve sosyal olarak yönetmekte verdikleri paraların nerelere harcanabileceğinin kararını onlar vermektedir. İMF'in girdiği yerde ekonomik sosyal bağımsızlıktan söz etmek mümkün değildir!

Vakıflar; Rockefeller vakfı, Soros vakfı ve diğerleri

ABD'de ve Avrupa da kurulmuş vakıfların yöneticileri gerek ABD ve gerekse Avrupa'da yönetimde iş hayatında üniversite ve siyasette öncü aktif isimlerden oluşmaktadır ve faaliyet programları CIA tarafından planlanmaktadır. Ford Vakfı Başkanı John Mc Cloy Vakıf Başkanı olmadan önce Birleşik Devletler Savaş Bakanlığı Dünya Bankası Başkanlığı Almanya Yüksek Komiserliği, Rockefeller'ın Chase Manhattan Bankası Başkanlığı ve 7 dev petrol şirketinin direktörlüğünü yapıyordu!

Alman Vakıfları, Ford vakfı ve diğerleri

Vakıf faaliyetleri, insan hakları Demokrasi ve Çevre örgütleri ve Gençlik Yapılanmaları (Eşcinselliğin yayılması projesi).

Marshall Yardımları, 

CIA tarafından planlanıyor, Almanya'da Almanya’nın kalkınıp gelişmesi için yapılırken Türkiye’de YERLİ UÇAK ÜRETİMİ VE SİLAH ÜRETİMİNİN DURDURULMASI için yapılıyordu!

1947 yılında makine ve teçhizat alımı için Marshall Planı dâhilinde 615 milyon dolar yardım talebinde bulunan Türkiye, 4 Temmuz 1948'de ABD ile “Ekonomik İşbirliği Anlaşması” imzalayarak Marshall Planı kapsamında kredi alacak ülkeler arasına katılmıştır.

Hatırlayınız İnönü yönetimindeki Türkiye ABD'den marshall yardımları alarak yerli uçak üretimini durdurmuştu!

Marshall Planı'nın mimarı ABD eski Dışişleri Bakanı George C. Marshall dır. 

Trılateral,

Amerika, Japonya  ve Batı Avrupa’nın fikir adamları, politikacıları 300 kadar önde gelen iş adamı ile Trılateral gurubu oluşturulmuştur. Fikir babası İse, “siyonist banka finansörü olan Davit Rockefeller dir. 1972 yılındaki bir Bilderberg toplantısından sonra Rockefeller komisyona üye,  üst düzey politikacıları ve ünlü siyonistleri biraraya getirmeye başlamış. Kendisine en büyük desteği ise Siyonist olan Zbigniew Brezinski vermiştir (lektures Françaises sayı 235, sh 7).

ABD dış politikasını CFR'de olduğu gibi Trilateral örgütü yönlendirmektedir.

Yukarda özetin özeti olarak sizlere tanıtmaya çalıştığım kuruluşların hemen tamamı aynı kişi ve kuruluşlarca kurulmuştur. İsim listelerini okuma kolaylığı olması için yayınlamadım. Sadece kamuoyunca bilinen isimleri sembolik olarak ifade ettim.

Birleşmiş Milletler, 

Birleşmiş Milletler fikri 1943 yılında Moskova, Tahran ve Kahire'de müttefiklerin toplantıları sırasında çıkmış olup Fransa, Çin, Birleşik Krallık, ABD, SSCB'nin temsilciliğiyle oluşmuştur.

BM'nin nasıl kimlerin emrinde çalıştığı kimlere hizmet ettiği ortadadır. Irak, Suriye, Libya ve Yemen’in yerle yeksan edilerek çıkarılan kaos ortamında İsrail’e zemin hazırlamak, İsrailin etrafını zayıflatmak, İsrail’i emniyete almak için milyonlarca insanı gözlerini kırpmadan hemde “DEMOKRASİ” getiriyoruz diyerek yok etmek..  Atom bombası yok, füzeleri var yalanları ile bu ülkeleri perişan edip kaosa sürüklediler. Cani katil İsrail'in Gazze’de işlediği soykırımı desteklediler ve desteklemeye devam etmekteler! BM'yi kim, ne için kurmuş, kime hizmet ediyor uygulamalı olarak dünya canlı olarak izlemektedir! Bütün bunların tek amacı var! SİYONİST TEK DÜNYA DEVLETİ'ni kurmak!

Bu niyetlerini gerçekleştirmek uğruna hiçbir şeyi yapmaktan çekinmiyorlar! 

Bunlar “gücü hak sebebi” sayıyorlar!

Türkiye bunun önündeki en büyük engellerdendir!

Hedefteki ülke Türkiye’dir!

Türkiye bunlarla savaşmaya hazır mıdır?

Türkiye ne yapmalı ne yapabilir?

Gelecek yazımızda 

Vesselam..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.