VakıfBank'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saydam oldu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

'ın Olağan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, bankada 28 yıldır çeşitli pozisyonlarında görev alan ve bugün Yönetim Kuruluna seçilen  getirildi. Başkanlık görevini Saydam’a devreden eski AK Parti milletvekili Abdulkadir Aksu’nun ise yönetim kurulunda bağımsız üye olarak devam edeceği öğrenildi.

VakıfBank'ın, bugün gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında bir dizi değişikliğe imza atıldı.

VakıfBank Yönetim Kurulu Üyesi olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya'nın banka yönetimindeki görevi sona erdi. Geçen yıl Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanlığına AK Parti eski milletvekillerinden Abdülkadir Aksu ve Yönetim Kurulu üyeliğine ise Sadık Yakut getirilmişti.

Sabah'tan Sema. A. Dalgıç'ın haberine göre, Abdülkadir Aksu'nun bankanın Yönetim Kurulu Başkanlığından ayrıldığı görevine yönetim kurulunda bağımsız üye olarak devam edeceği öğrenildi.

Vakıfbank'ta boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı makamına ise bugün Yönetim Kuruluna seçilen ve bankada 28 yıldır çeşitli görevlerde bulunan Mustafa Saydam getirildi.

İŞTE VAKIFBANK'IN YENİ YÖNETİMİ

VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih yerini korurken VakıfBank'ın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Mustafa Saydam, Abdülkadir Aksu, Cemil Ragıp Ertem, Abdi Serdar Üstünsalih, Adnan Ertem, Şahin Uğur, Serdar Tunçbilek, Dilek Yüksek ve Sadık Yakut.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.