Türk futbolundan depremzedeler için Omuz Omuza kampanyası

Türkiye Futbol Federasyonunun öncülüğünde Türkiye'yi sarsan deprem felaketi nedeniyle bugün akşam "Omuz Omuza" yardım kampanyası başlatıldı.

Türk futbol ailesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören Türk halkı için seferber oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Kulüpler Birliğinin öncülüğünde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu iş birliği ile organize edilen yardım ve dayanışma kampanyası canlı olarak yayınlanıyor.

TÜRK FUTBOL AİLESİ BİR OLDU: OMUZ OMUZA

TFF'nin rekor bir bağışla açtığı kampanyaya Türk halkı destek verdi. Omuz Omuza kampanyasında ilk 1.5 saatte 195 milyon TL toplandı. Spor kanallarının ortak düzenlediği yayında, büyük bir maddi yardım toplanması hedefleniyor. Toplanan yardımların depremzede vatandaşlar için harcanması bekleniyor.

OMUZ OMUZA CANLI YAYINI

Canlı yayın; A Spor, beIN Sports, Sportstv, D Smart Spor, S Sport, Tivibu Spor, TRT Spor, TV8 ve kulüp televizyonlarında yayınlanıyor:

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.