Ticaret Bakanlığı, 750 sözleşmeli muhafaza memuru alacak

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye Ticaret Bakanlığı, 750 sözleşmeli muhafaza memuru istihdam edecek. Memur alımları açıktan atama yöntemi ile uygulamalı ve sözlü sınav neticesinde gerçekleştirilecek.

Türkiye Ticaret Bakanlığında çalışmak üzere 750 sözleşmeli muhafaza memuru istihdam edilecek. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlık, personel alımını Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara göre çalıştırılmak üzere, açıktan atama suretiyle, uygulamalı (fiziki yeterlilik) ve sözlü sınavla gerçekleştirecek.

BAŞVURULAR AĞUSTOS AYINA KADAR

Başvurular, dijital ortamda 9-18 Ağustos 2021 tarihlerinde yapılacak. Adaylar e-Devlet (Ticaret Bakanlığı/Kariyer kapısı) ve “https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” üzerinden başvurabilecekler. Başvuru sonuçları ile sözlü sınav tarihi, saati ve yeri “www.ticaret.gov.tr” internet adresinin duyurular bölümünde ilan edilecek. Adaylar sınavlarına ilişkin bilgileri “Kariyer Kapısı” üzerinden görüntüleyebilecekler.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.