"GETİR", Avrupa Ülkelerinde yayılmaya devam ediyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Avrupa'da büyümesini sürdüren Getir; İngiltere, Hollanda, Almanya ve Fransa'nın ardından İspanya’da da hizmet vermeye başladı.

Getir, global büyüme hedefleri kapsamında yurt dışı hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Temmuz ayında İspanya merkezli market teslimat uygulaması Blok'u bünyesine katan Getir, İspanya'daki hizmetine Barcelona ve Madrid ile başladı.

Satın alımın ardından ürün portföyünü ve tedarik zincirini genişleten Getir, İspanya’da açtığı 19 depo ile geniş bir bölgede hizmet vermeye başladı. Getir, İspanya’da kısa zamanda yeni şehirlere de yayılmayı planlıyor.

Sonraki hedef, İtalya ve Portekiz

2021 yılının ilk altı ayında toplamda 1 milyar dolara yakın yatırım alarak 7,5 milyar doların üzerinde bir değerlemeye ulaşan Getir, şu anda İngiltere'de Londra, Liverpool, Birmingham, Manchester, Cardiff, Brighton, Bristol ve Southampton'da, Hollanda'da Amsterdam'da, Almanya'da Berlin'de ve Fransa'da Paris'te hizmet veriyor.

Global marka olma yolunda çalışmalarına devam eden Getir'in bir sonraki hedefi İtalya ve Portekiz. Yılın son çeyreğinde Amerika pazarına girmeyi planlayan Getir, böylece 1 yıl içinde yurt dışında 9 ülkede hizmete başlamış olacak.

Dünya Ekonomi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.