Dolar - Euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu?

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde 6,04'ün üzerini gören dolar/TL kuru, BDDK'nın swap hamlesi sonrası dün sabah saatlerinde 5,98 seviyelerine kadar gerilemişti.

Ntv haber merkezinin serbest piyasadan aktardığı bilgilere göre Dolar'ın kuru bu sabah 6,02 civarında seyrediyor.

Euro/TL ise 6,57'den işlem görüyor.

"FED HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI"

ABD Başkanı Donald Trump'ın ABD merkez bankası Fed'e ve başkanı Jerome Powell'a ilişkin şikayet ve eleştirileri devam ediyor.

Trump, Fed'in faizi çok hızlı yükselttiğini, ancak çok yavaş düşürdüğünü söyledi.

Fed Başkanı Jerome Powell'dan memnun olmadığını da belirten Trump, "Şimdi daha düşük faize ya da daha düşük Fed faizine sahip olmamız gerek" dedi.

Trump, "Fed başkanlığı çok önemli bir pozisyon. Beni hayalkırıklığına uğratıyor. Bakın, tüm durumdan memnun değilim" şeklinde görüş bildirdi.

Öte yandan Fed Başkanı Jerome Powell bugün ve yarın kongrede sunum yapacak.

Uzmanlar, ABD'de ekonomik aktiviteye ilişkin olumlu veriler gelse de Çin'de corona virüs salgınına ilişkin haber akışının küresel piyasalarda dalgalı bir seyrin izlenmesine neden olduğunu söyledi.

Anahtar Kelimeler:
DolarEuroKurlar 11.02.2020
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.