Bankalar arasında Emekli tavlama yarışı hızlandı: "TEB'e maaşını getirene 1.600 TL promosyon"

BURSA ARENA / Haber Merkezi 

Bankalararası rekabette önemli yeri olan maaş ödemeleri konusu son günlerde daha da hızlandı. Türk Ekonomi Bankası (TEB), emeklilere yönelik yeni kampanyası ile maaşını TEB’e taşıyanlara 1.600 TL’ye varan nakit promosyon vaad ediyor.

Türk Ekonomi Bankası, emekli maaşını 36 ay boyunca TEB’den almayı taahhüt eden ve taahhüt süresi boyunca en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri nakit promosyon kampanyasından faydalanabilecek. Kampanya kapsamında maaşı 1.499 TL’ye kadar olan emekliler 1.000 TL’ye; 1.500 TL ile 2.499 TL arasında maaş alan emekliler ise 1.300 TL’ye varan nakit promosyon avantajından yararlanabilecek. Emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri olan emekliler ise 1.600 TL’ye varan tutarda nakit promosyon alabilecek. Şubat ayı içerisinde TEB emekli dünyasına katılan müşteriler ayrıca TEB kredi kartlarına başvuru yapması durumunda da onaylanan kredi kartları ile yapacakları market harcamalarında 300 TL’ye varan indirim hakkı kazanabilecek.

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.