Altında düşüş devam ediyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

10 Ağustos 2021 Salı haftanın ikinci işlem gününde altın piyasasındaki veriler ortaya çıktı. Ons altındaki düşüş gram altına da yansıdı. Peki çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları...

Haftanın ikinci gününde altın yatırımcısı tarafından altın fiyatları takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları 10 Ağustos 2021 Salı günü düşüşünü sürdürüyor. Ons altının bin 744 dolara düşmesiyle birlikte iç piyasadaki altın fiyatları da bu oranlara göre şekillendi. 

İşte güncel altın fiyatları:

GRAM ALTIN NE KADAR?

Geçtiğimiz haftalarda 500 lira barajını aşarak önemli bir kritik eşiği geçen gram altın an itibarıyla 483 liradan işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın bugün 800 liranın üzerindeki konumunu koruyamazken 786 liradan alınıyor. 10 Ağustos’ta çeyrek altının satış fiyatı ise 803 TL.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Son dönemdeki artışlarla birlikte hem 3 bin lira barajını aşan hem de bu seviyelerdeki eşikleri geçen Cumhuriyet altını bugün 3 bin 138 liradan alınırken 3 bin 199 liradan da satışa sunuluyor. 

Turktime

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.