14,4 milyon kişiyi yakından ilgilendiriyor! Ödemeler bugün başladı

Emekli aylıkları ve Kurban Bayramı ikramiyeleri, bugünden itibaren hesaplara yatırılmaya başlanacak. işte ödeme takvimi ve tüm bilgiler...

Türkiye'de milyonlarca emekli maaş zamları ve bayram ikramiyeleri hakkında soru soruyor. Hesaplara ne zaman yatacağı ve zam yapılıp yapılmayacağı uzun süredir takip ediliyordu.

Açıklamada, 14,4 milyon emekliye toplamda 25,7 milyar lira ikramiye ödenecek. Emekli aylıkları ve Kurban Bayramı ikramiyeleri, bayram öncesinde hesaplara yatmaya başladı.

İŞTE ÖDEME TAKVİMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, 4A (SSK) kapsamında aylık alanlardan; ödeme günü her ayın 17 ve 18’i olanların aylıkları ve bayram ikramiyeleri 17 Haziran’da (bugün), ödeme günü ayın 19 ve 20’si olanların aylık ve bayram ikramiyeleri 18 Haziran’da, ödeme günü ayın 21 ve 22’si olanların aylık ve bayram ikramiyeleri 19 Haziran’da, ödeme günü 23 ve 24’ü olanların aylık ve bayram ikramiyeleri 20 Haziran’da, ödeme günü ayın 25 ve 26’sı olanların aylık ve bayram ikramiyeleri ise 21 Haziran’da ödenecek.

14,4 milyon kişiyi yakından ilgilendiriyor! Ödemeler bugün başladı: Hesaplarınızı kontrol edin - Resim: 4

14,4 MİLYON EMEKLİYE BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDENECEK

4B (Bağ-Kur) aylığı alanların bayram ikramiyeleri ve aylıkları ise 22 Haziran’da hesaplara yatırılacak. 4C (Emekli Sandığı) kapsamında aylık alanların aylık ödemeleri ve bayram ikramiyeleri de 23 Haziran’da hesaplara yatırılacak. Böylece, 14,4 milyon emekliye 25,7 milyar TL bayram ikramiyesi ödenecek.

Tv100

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.