Türkçe bayram mesajı yayımladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Avustralya Başbakan Scott Morrison, Kurban Bayramı öncesi Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde kutlama mesajı yayınladı.

Avustralya Başbakanı Scott Morrison, Kurban Bayramı öncesinde Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak yayınladığı mesajında, "Kutsal Kurban Bayramı’nı kutlayan herkesin bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

TV100'ün haberine göre, Müslüman toplumun Avustralya için önem arz ettiğini belirten Başbakan Morrison, Türkçe yayınladığı mesajında bayramın yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri nedeniyle bu yıl farklı kurallar altında kutlanacağına vurgu yaptı.

Eyaletlerin kendi Covid-19 kurallarına göre kutlama yapmasının önemine değinen Morrison, salgın nedeniyle kutlamaların şeklinde değişiklik olsa da birlik ve beraberlik bağlarının değişmeyeceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.