TİKA Kıyiv Ofisi: Ukrayna'nın Bağımsızlık günü kutlu olsun


Türkiye İşbirliği Koordinasyon Ajansının (TİKA) Kıyiv Ofisi, Ukrayna’nın Bağımsızlık Günü’nü kutladı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda, Ukrayna ve Ukrayna halkı için iyi dilek ve temennilerde bulunuldu.

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı işgal girişimiyle savaşın gölgesinde Ukrayna Bağımsızlık Günü kutlanıyor. Türkiye İşbirliği Koordinasyon Ajansının (TİKA) Kıyiv Ofisi de sosyal medya hesabından bir kutlama mesajı yayınladı.

TİKA’nın Kıyiv Ofisinin sosyal medya hesabından yayımlanan ve Ukrayna halkına iyi niyetlerde bulunulan mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Ukrayna’nın Bağımsızlık günü kutlu olsun. Ukrayna’daki her aileye huzurlu bir gökyüzü, sarsılmaz zafer inancı, aile huzuru ve bağımsız bir ülkede, barış içinde ve mutlu bir geleceğe sahip olmalarını dileriz.”

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.