Sınırı geçerek mayın döşeyecekti: Azerbaycan askeri yakaladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, sınırı geçerek mayın döşemeyi amaçlayan bir Ermenistan askerinin yakalandığını açıkladı. Sınırdan geçtikten sonra Laçın istikametinde yakalanan Ermenistanlı askerin, kötü hava koşullarını fırsat bilerek sınırı geçtiği belirtildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan silahlı kuvvetlerine ait keşif ve sabotaj grubunun mayın döşemek için sınırı geçtiğini ve 1 askerin yakalandığını açıkladı. Açıklamada kötü hava koşullarından yararlanarak sınırı geçen grubun Laçın istikametine ilerlediği ifadelerine yer verildi.

AZERBAYCAN TOPRAKLARINI MAYINLAYACAKLARDI

Bakanlık, Ermeni sabatoj grubundan Artur Kartanyan isimli askerin yakalandığı, diğer grup üyelerinin ise geri çekildiğini bildirdi. Konu ile ilgili yapılan ön araştırmaya göre, sınırı geçen sabotaj grubunun, Azerbaycan topraklarını mayınlamak üzere görevlendirildiği ortaya çıktı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.