PKK yandaşları Almanya'da Türklere saldırdı!

PKK yandaşlarının Fransa'da ortaya çıkan Türklere yönelik saldırıları bu kez Almanya'nın Dortmund kentinde şiddetli bir şekilde görüldü.

Fransa'da hafta sonu Ahmet Kaya Kültür Merkezinde 3 kişinin öldüğü saldırı, dünya ülkelerinin gündeminde ilk sıralarda yer alıyor. Fransız medyasının saldırıyı bir Türk vatandaşının yaptığına yönelik asılsız iddiaları sonrası ortaya çıkan kargaşada bölücü terör örgütü PKK yandaşları fırsat buldu.

Fransa'da cereyan eden olayın ardından teröristler ayaklanarak ülkeyi karıştırdı. Saldırganların eylemi Almanya'ya da taştı. Almanya'nın Dortmund kentinde Türklere yönelik fiziksel saldırıda bulunan hainler dükkanları ve arabaları tahrip etti. Türklere yönelik saldırılar esnasında bölücü terör örgütü PKK'nın ele başı Abdullah Öcalan sloganları atıldı.

QHA

Anahtar Kelimeler:
AlmanyaPKKTerörYandaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.