Papa Francis koronavirüs'ten öldü mü?

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Vatikan gazetesi L'Osservatore Romano , Papa Francis'in kişisel doktoru Fabrizio Soccorsi'nin Koronavirüs kaynaklı komplikasyonlar' sonucu öldüğünü duyurdu. Sosyal medyada dolaşan Papa Francis'in tutuklanma haberinin ardından açıklama gecikmedi. Peki ama papa Fracis'e ne oldu? Son durumu ne? 

Papa Francis, 78 yaşındaki Fabrizio Soccorsi‘yi 2015 yılında kişisel doktor olarak seçmişti.

Timetürk'ün İtalyan basınından aktardığı habere göre, Soccorsi 26 Aralık'ta bir onkolojik hastalık nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Soccorsi'nin Papa Francis ile en son ne zaman doğrudan temas kurduğu bilinmiyor.

Papa Francis, İtalya'nın Canale 5 kanalının pazar gecesi yayına gireceği bir röportajda, Vatikan'da önümüzdeki hafta koronavirüs aşılarına başlanacağını ve aşı olmak için beklediğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Papa FrancisPapa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.