OTOKAR tarafından üretilen Cobra II tipi Türk zırhlıları, Ukrayna'ya ulaştı

Türk şirketi Otokar tarafından üretilen COBRA II 4x4 Taktik Tekerlekli Zırhlı araçlar Ukrayna'ya ulaştı.

Türkiye, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi ve saldırılarının başlangıcından önce Ukrayna ile sağladığı anlaşmalar kapsamında, Ukrayna'ya savunma desteği vermeye devam ediyor. Havada, Bayraktar TB2 Silahlı İnsansız Hava Araçları, karada ise  Türk yapımı KİRPİ ve COBRA II zırhlı araçları Ukrayna'ya tedarik ediliyor.

İŞGALCİ RUSLARIN KORKUSU: COBRA II 4X4

Son olarak, Romanya'dan Ukrayna'ya sevkiyatı gerçekleştirilen Türk şirketi Otokar tarafından üretilen COBRA II 4x4 Taktik Tekerlekli Zırhlı araçların Ukrayna'ya ulaştığı bildirildi. COBRA II'nin sahada Ukrayna ordusu için işgalci Ruslara karşı üstünlük sağlaması bekleniyor.

 COBRA II 4X4 TAKTİK TEKERLEKLİ ZIRHLI ARAÇ ÖZELLİİKLERİ 

Türk şirketi Otokar bünyesinde 4X4 araç ailesinde AKREP II, COBRA, COBRA II, COBRA II MRAP, KAYA II, URAL ve ISV modelleri yer alıyor. Farklı görevlere, farklı özellik veya silah yükü ile çıkabilen araçlar geliştiren ve üreten Otokar, son dönemde özellikle Afrika pazarı için yaptığı satışlar dikkat çekiyor. Otokar Cobra II, patlayıcılar ve kara mayınlarından gelen tehditlere karşı koruma sağlayan, Otokar Savunma tarafından Otokar COBRA aracından geliştirilmiş olan 4x4 piyade hareketlilik aracıdır.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.