Milli Savunma Bakanı Güler, NATO toplantısı için Brüksel'de

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, bugün NATO Savunma Bakanları Toplantısı için NATO Karargahı'na gitti. Bakan Güler, NATO Daimi Temsilciliği ile NATO Türk Askeri Temsil Heyet Başkanlığını ziyaret etti.

Kuzey Atlantik Anlaşması Örgütü (NATO) Belçika'nın başkenti Brüksel'de bugün Savunma Bakanları Toplantısı düzenleyecek. 31 NATO üyesi ülkenin katılımıyla gerçekleşecek olan toplantıya Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler katılacak. Bakan Güler, Türkiye'nin NATO Daimî Temsilcisi Büyükelçi Zeki Levent Gümrükçü, NATO Türk Askerî Temsil Heyet (TMR) Başkanı Korgeneral Göksel Kahya ve diğer yetkililer tarafından NATO Karargâhı'nda karşılandı. 

Bakan Güler, Nato Savunma Bakanları Toplantısı'na Katılmak Üzere Belçika'ya  Gitti

Bakan Güler ilk olarak, NATO Daimî Temsilciliği ile NATO Türk Askeri Temsil Heyet Başkanlığını ziyaret etti. Ardından toplantıya katılacak olan Güler, oturumlarda yer alacak ve ikili görüşemelre katılacak. NATO Savunma Bakanlarının gündeminde Rus saldırıları altındaki Ukrayna ve 7 Ekim 2023 itibarıyla başlayan İsrail-Filistin çatışmaları olacak.

GAZZE'DE TANSİYON YÜKSEK

Filistin direniş örgütü Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları'nın 7 Ekim 2023 tarihinde abluka altındaki şehirlerin kontrolü yeniden sağlamak amacıyla başlattığı Aksa Tufanı Operasyonu'na karşı İsrail güçleri harekete geçti. İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ndeki sert müdahalesi ve hava saldırıları devam ediyor. Yaşanan çatışmalarda çok sayıda sivil yaşamını yitirdi.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.