Londra'da Elephant&Castle metro  istasyonunda patlama!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İngiltere'nin başkenti Londra’da bir metro istasyonu yakınlarında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans gönderildi.

Londra’da bulunan Elephant & Castle metro istasyonu yakınlarında patlama meydana geldi. Patlama sonrasında meydana gelen yangına, 10 itfaiye aracı ve 70 itfaiyeci ile yangına müdahale edildiğini açıkladı. Bölgede geniş güvenlik önlemi alındı ardından çevredeki binalar tahliye edildi. bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.

ÇEVREDEKİ BİNALAR TAHLİYE EDİLDİ

Görgü tanıkları yangının tren istasyonun yakınındaki bir tamirhanede çıktığını belirtti. Yetkiler, yerel halk olay yerinden uzak durmaya, pencerelerini ve kapılarını kapalı tutmaya çağırdı. Öte yandan, tren seferlerinin devam ettiği ancak treninin alevlerin yükseldiği istasyonda durmadığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.