Kazakistan'da Neler Oluyor?..  "Kazakistan Ermenistan'ın Bağımsızlığını Kutladı!.."

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Kazakistan’ın başkenti Nursultan’da şehrin en yüksek binalarından birisi dün Ermenistan’ın bağımsızlık yıl dönümü nedeniyle Ermenistan bayrağının renklerine büründü.

Ermenistan’ın 29. bağımsızlık yıl dönümü dolayısıyla Kazakistan’ın başkenti Nursultan’daki en yüksek binalardan biri Ermeni bayrağının renklerine boyandı ayrıca Kazakistan’ın Dışişleri Bakanlığı, sosyal medya hesapları üzerinden tebrik mesajı yayımlandı.

KAZAKİSTAN, AZERBAYCAN HALKINI ÜZDÜ

Kazakistan Dışişleri Bakanlığının tweeti üzerine Türk dünyasından pek çok kullanıcı tepkisini ortaya koydu. Kullanıcılar, “Azerbaycan’ın şehit verdiği bir günde kardeş Kazakistan’ın Ermenistan’ı tebrik etmesi yakışmadı” , “Kazakistan, Azerbaycan halkını üzdü” ve benzeri pek çok paylaşım yaptı.

Başkent Nursultan’daki binaya yansıtılan Ermenistan bayrağı kameralara yansıdı:

RUS PROPAGANDASI SPUTNİK’TEN ERMENİSTAN’A AĞRI DAĞI İLE KUTLAMA!

Ermenistan’ın 29. bağımsızlık yıl dönümünde Rus propaganda medyası yine boş durmadı. Sputnik’in Ermenistan haber sayfası, söz konusu olayla ilgili yaptığı haberde “Ağrı Dağı” görseli kullandı. (QHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.