İsveç'te Müslüman mezarlığına çirkin saldırı!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İsveç’in Malmö kentindeki Müslümanlara ait bir mezarlık saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce gerçekleştirilen çirkin saldırıda 10 mezar taşı tahrip edildi.

İsveç’in Malmö kentindeki Rosengard semtinde bulunan Müslüman mezarlığına çirkin bir saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından gerçekleştirilen saldırıda, 10 mezar taşı tahrip edildi. İsveç polisi olayla ilgili inceleme başlattığını bildirdi. İsveç’te Farklı Renkler Partisi Genel Başkanı Mikail Yüksel, son yıllarda İsveç’te Müslümanlara karşı nefret eylemlerinin arttığını aktardı.

“ÖNLEM ALDIKLARINI GÖZLEMLEYEMİYORUM”

Yaşanan çirkin saldırının son derece üzücü olduğunu belirten Farklı Renkler Partisi Genel Başkanı Yüksel, “Müslümanlara karşı nefret suçu işlenmeden bir gün dahi geçmiyor. Müslümanlar Avrupa’nın ve İsveç’in en mağdur grubu olmasına rağmen hükumet ve siyasi partilerin elle tutulur önlem aldığını gözlemleyemiyorum” ifadelerini kullandı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.