İsrailliler Sukot Bayramını bu yıl daha az kısıtlamayla kutluyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İsrail hükümeti vatandaşlarının büyük bayram yemekleri için bir araya gelmelerine, sinagoga gitmelerine ve yurtdışına çıkmalarına belli başlı kısıtlamalar dahilinde izin verdi.

Belirlenen kısıtlamalar dahilinde, 50 ve üzeri kişinin bulunduğu tüm sinagoglarda herkesin aşı olduğuna dair belgesini, COVID olanların iyileşme kanıtını veya yakın zamanda PCR testi yaptıranların negatif sonucunu yetkililere göstermesi istendi.

Sağlık uzmanları sinagogda dua edenlerin kaç kişi olursa olsun maske takması, katılımcılarını boş koltuk bırakarak, fiziksel temastan kaçınarak ve uygun hijyen koşullarına uyarak sosyal mesafeye dikkat etmelerini istedi.

Geçen yılki Sukot Bayramı kutlamaları çok sayıda koronavirüs vakası olmasından dolayı çok az kişinin katılımıyla gerçekleşmişti.

Kaynak: ŞALOM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.