İran Molla Rejimi Türklere ve Türkçeye hakareti sürdürüyor: "Cehennemin dili Türkçe"

Güney Azerbaycan’a yönelik baskıların devam ettiği İran molla rejiminde Türkçe ve Türklere hakaret edilmeye devam ediyor.

Son olarak İran’da Cehennem’in dilinin Türkçe ve Cehennem’e gidenin Türk olacağı söylendi.

Çocuklara Türkçe isim konulmasına bile izin vermeyen İran molla rejimi Türklere hakaretlerine bir yenisini ekledi. Türk düşmanlığını her seferinde çekinmeden ifade eden rejim ve rejim yanlılarından yeni bir kayıt ortaya çıktı.

İranlı Ayetullah Müçtehadi Tehrani’nin bir ses kaydı ortaya çıktı. Güney Azerbaycanlı gazeteci Mesut Haray’ın haberine göre kayıtta Tehrani’nin şu ifadeleri kullandığı duyuluyor:

Türkler cennete gittiklerinde Arap oluyorlar, Farslar ve Araplar cehennemde gidince Türk oluyorlar. Türkler cehenneme gitmek isterse kolay çünkü cehennemde Türkçe konuşuyorlar. Hadis var cennette Arapça konuşuyorlar. Yalnız Türkler cehenneme gidemez. İyi Türkler Arap olur. Araplar ve Farslar cehenneme giderse Türk olur. Mesela cehennemin memurları cehenneme git demek isteyince ‘Git Cehenneme’ diyecektir. Geç kalırsan ‘tez ol, tez ol’ (Çabuk ol) diyecektir.”

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.