İngiltere (UK) Büyükelçisi Melinda Simmons: Kıyiv’de kalıyorum

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırı ihtimalinin konuşulduğu gündemde, Birleşik Krallık’ın Kıyiv Büyükelçisi Simmos, Kıyiv’den ayrılmayarak görevini sürdüreceğini bildirdi.

Birleşik Krallık Kıyiv Büyükelçisi Melinda Simmons, Ukrayna’da her duruma karşı görevinin başında olacağını dile getirdi. Büyükelçi Simmons, 12 Şubat 2022’de sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, diğer yabancı misyon mensuplarının işinin başında olmaları gibi kendisinin de Büyükelçilik faaliyetleri kapsamında Ukrayna ile ortak iş birliğine devam edeceğini duyurdu.

BÜYÜKELÇİ SİMMONS: KIYİV’DE KALIYORUM

Birleşik Krallık Kıyiv Büyükelçisi Melinda Simmons, diplomatik misyonu gereği Büyükelçilik çalışanlarıyla işinin başında olacağına dikkat çekerek, “Kıyiv’de kalıyorum ve ekibimle çalışıyorum. Büyükelçilik olarak işimizin başındayız.” ifadesini kullandı.

Büyükelçi Simmons, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanlığı’nın vatandaşlarına Ukrayna’ya seyahat etmeme tavsiyesini içeren twitini yeniden paylaşarak söz konusu duyuru mesajını yayımladı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.