Gürcistan'da açık alanlarda maske zorunluluğu kaldırıldı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Gürcistan Başbakanı İrakli Garibaşvili, koronavirüs tedbirleri ile ilgili kararlarını açıkladı. Buna göre, Gürcistan’da koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan açık alanlarda maske takma zorunluluğu kaldırıldı.

Gürcistan Başbakanı İrakli Garibaşvili başkanlığında toplanan koronavirüs ile mücadele koordinasyon toplantısında, koronavirüs tedbirleri ile ilgili yeni kararlar alındı. Toplantı sonrasında açıklamada bulunan Garibaşvili, hükumet olarak aldıkları karara göre bugünden itibaren ülke genelinde açık alanlarda maske takma zorunluluğunun kaldırıldığını açıkladı.

1 MİLYON DOZ AŞI GETİRİLECEK

Ayrıca Garibaşvili, vatandaşların bugünden itibaren sadece kapalı alanlar ve toplu taşıma araçlarında maske takması gerektiğini belirterek ayrıca 1 Temmuz’dan itibaren gece sokağa çıkma yasağının da kaldırılmasına karar verdiklerini ifade etti. Öte yandan basın toplantısında, iki hafta sonra 1 milyon doz koronavirüs aşısının ülkeye getirileceği ve aşılama sürecinin hızlandırılacağı duyuruldu.

QHA

Anahtar Kelimeler:
MaskeGürcistanTbilisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.