Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Mácron yine tokat yedi

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron bir ziyaret sırasında kendisini karşılayan kabalık ile selamlaşırken bir gösterici tarafından tokat yedi.

Fransa’da yaşanan kriz nedeni ile eleştirilerin odağında olan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, yine bir saldırıya uğradı. Macron, bu kez kadın bir protestocu tarafından tartaklandı. Tokadı yemesinin ardından geri çekilen Macron’a korumaları yardımcı olurken, tokat atan kadın gözaltına alındı.

MACRON DAHA ÖNCEDE TOKAT YEMİŞTİ

Macron, 8 Haziran 2021 tarihinde Covid-19 aşısına karşı düzenlenen gösterilerde Drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafından tokatlanmıştı. Macron’a tokat atan kişinin, saldırı sırasında “Kahrolsun Macronculuk” dediği belirtilmişti.

Olay, Macron’un, Covid-19 salgını sonrasında hayatın nasıl normale döndüğünü konuşmak için restoran işletmecileri ve öğrencilerle bir araya geldiği güneydoğu Fransa’daki Drome bölgesini ziyareti sırasında gerçekleşmişti.

QHA

Anahtar Kelimeler:
FransaMacronMacrona Tokat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.