Ermenistan askerleri, sınırda nöbet tutan Azerbaycan askerlerine ateş açtı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ermenistan, Azerbaycan sınırında nöbet tutan askerlere ateş etti. Azerbaycan Savunma Bakanlığından konu ile ilgili yapılan açıklamada, iki ülke sınırının Kelbecer istikametinde nöbet tutan Azerbaycan askerlerine ateş açıldığı bildirildi.

Ermenistan, Azerbaycan sınırındaki kışkırtmalarına devam ediyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığından bugün yapılan açıklamada, Ermenistan- Azerbaycan sınırının Kelbecer istikametinde nöbet tutan Azerbaycanlı askerlerin üzerine ateş açıldığı bildirildi. Bakanlık, gerçekleştirilen hain saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığını belirtti.

ERMENİSTAN, SEÇİM ÖNCESİ GERGİNLİK YARATIYOR

Öte yandan Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan’ın seçim öncesinde durumu kasıtlı olarak gerginleştirmeye çalıştığına dikkat çekerek, Ermenistan’ın askeri provokasyonları hayata geçirme politikasını izlediğinin bir kez daha kanıtlandığı ifade edildi. Ayrıca Bakanlık, yaşanan olaydan dolayı tüm sorumluluğun Ermenistan’a ait olduğunu belirtti.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.