Davos Zirvesi, Omicron nedeniyle iptal edildi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Dünya Ekonomik Forumu'nun Ocak ayında İsviçre'nin tatil beldesi Davos'ta gerçekleşmesi planlanan yıllık toplantısını 2022 ortasına ertelediği duyuruldu.

Yapılan açıklamada, iş ve siyaset dünyası liderleri için bir buluşma noktası olan etkinliğin, Omicron salgını konusundaki belirsizliğin devam etmesi yüzünden ertelendiğini ve toplantının artık "yaz başı" için planlandığını aktarıldı.

Mevcut pandemi koşullarının, küresel bir yüz yüze toplantı yapmayı zorlaştırdığı aktarılan açıklamada, etkinliğin  ileri tarihe erteleneceği söylendi.

2021 Dünya Ekonomik Forumu, Koronavirüs salgını sebebiyle 2021'de Singapur'da yapılacağı açıklanmış ancak salgının tüm dünyada devam etmesi nedeniyle 2 kez ertelenmişti.

Kaynak: REUTERS

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.