Çin, binlerce kişilik karantina merkezleri inşa ediyor!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Çin, Ocak ayının başında tekrar görülmeye başlayan koronavirüs vakaları sonrası yeni tedbirler almak için harekete geçti. Kuzey Çin’de yeni koronavirüs vaka kümelerinin ortaya çıkması ile Çinli yetkililer, yeni karantina merkezleri inşa etmeye başladı.

Ocak ayının başında Kuzey Çin’in Shijiazhuang şehrine bağlı Gaocheng bölgesinde yeni koronavirüs vaka kümeleri ortaya çıkması ile Çin hükumeti yeni karantina merkezleri inşa etmeye başladı. Çinli yetkililer, inşa edilen karantina merkezine ilişkin görüntüleri bugün paylaştı. Görüntülerde inşaat ekibinin son beş gündür gün batımından sabaha kadar çalıştığı, kahverengi alana platformlar döşediği ve kabin benzeri yapıları monte ettiği görüldü.

24 SAAT ARALIKSIZ ÇALIŞIYORLAR

Acil bir hükümet emri ile 600’den fazla işçi ve 100 iş makinesi, 108 dönümlük arazide inşa edilen karantina merkezini  tamamlamak amacıyla sıfırın altındaki sıcaklıkta 24 saat aralıksız çalışmak üzere bölgeye gönderildi. Çinli yetkililer, 606 mobilyalı süitin çarşamba günü hazır olacağını, perşembe günü ise 1.173 bitirileceğini açıkladı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.