Bebek katili Netanyahu tehdit etti: Arap liderlere söylüyorum…

Arap liderlere seslenen bebek katili Netanyahu, “Arap liderlere söylüyorum, eğer çıkarlarınızı korumak istiyorsanız, tek bir şey yapmak zorundasınız: Sessiz kalın” dedi. Natenyahu canlı yayında ABD’nin katliamdaki rolünü de itiraf etti…

Arap liderlere seslenen bebek katili Netanyahu, “Arap liderlere söylüyorum, eğer çıkarlarınızı korumak istiyorsanız, tek bir şey yapmak zorundasınız: Sessiz kalın” dedi. Natenyahu canlı yayında ABD’nin katliamdaki rolünü de itiraf etti.

Gazze’de 37. gününe giren soykırımda 21. yüzyılın Hitleri olarak nitelenen İsrail Başbakanı Netanyahu yaptığı basın açıklamasında yaptırıma hazırlanan Arap ülkelerinin liderlerini açık açık tehdit etti.

Arap liderlere tehdit: ‘Sessiz kalın!’

Gazze’de savaş suçu işleyen Netanyahu CNN canlı yayınında, “Arap liderlerine söylüyorum. Eğer iktidarınızı ve çıkarınızı korumak istiyorsanız, yapabileceğiniz tek şey var. O da sesinizi kesmek” dedi.

ABD’nin soykırımdaki suçunu da itiraf etti

CNN muhabirinin, “Neden 7 Ekim için sorumluluğu şimdi üstlenmiyorsunuz?” sorusuna verdiği yanıtla ABD’nin de soykırımdaki suçunu açık eden Netanyahu, “Bu soru Pearl Harbor’dan sonra Franklin Roosevelt’e soruldu mu? 11 Eylül’den sonra Bush’a soruldu mu?” diyerek cevap verdi.

Erajans

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.