Azerbaycan, yetim şehidine ağlıyor

Ermenistan’ın provokasyonları sonrasında en az 50 Azerbaycan askeri şehit oldu. Şehit olan askerlerden birisi olan Sebuhi Ahmedov’un yetimhanede büyüdüğü ortaya çıktı. Kimsesiz olduğu için yetimhaneye verilen şehit Ahmedov’un ardından tüm Azerbaycan şehidine ağlıyor.

Ermenistan ordusu, 13 Eylül 2022 tarihinde Azerbaycan sınırlarına saldırdı. Saldırı, beş farklı noktada meydana geldi. Azerbaycan ordusu saldırılara top atışlarıyla karşılık verdi. Ermenistan’ın saldırısı sonucunda en az 50 asker şehit düştü. Azerbaycan şehitlerinden olan 26 yaşındaki Sebuhi Ahmedov’un annesi ve babasını hiç görmediği, yetimhanede büyüdüğü ortaya çıktı.

“ONUN ARKASINDAN AĞLAYACAK BİR ANNESİ VE BİR BABASI YOK”

Şehit Sebuhi Ahmedov’un cenazesi Bakü’de toprağa verildi. Şehidin cenazesine birçok kişi katıldı. Cenazeye katılanlardan birinin  “onun arkasından ağlayacak bir annesi ve babası bile” demesiyle cenazeye katılanlar gözyaşlarına boğdu.

HAYDAR ALİYEV YETİMHANEDE ZİYARET ETMİŞTİ

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev’in şehit Sebuhi Ahmedov’un kaldığı yetimhaneyi ziyaret ettiği görüntüler ortaya çıktı. Sosyal medyada Haydar Aliyev’in , şehit Sebuhi Ahmedov’un küçük çocukken başından öperken ki görüntüleri dikkat geçti.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.