Aliyev: "Ermenistan, aklınızı başınıza alın!.."

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan saldırılarına ilişkin olarak video mesaj yayınladı. Ermenistan tarafına seslenen Cumhurbaşkanı Aliyev, “Aklınıza başınıza alın. Bizi sinirlendirmeyin. Doğru durursanız, hepiniz rahat yaşarsınız. Eğer bize karşı herhangi bir saldırı, açıklama, hareket olursa başınızı ezeriz” ifadelerini kullandı.

Ermenistan birlikleri dün gece Azerbaycan’ın Daşkesen, Kelbecer ve Laçin sınırına taciz ateşi açtı. Saldırı sonucu Azerbaycan’da 17 kişi şehit oldu. Azerbaycan, Ermenistan’a karşı saldırıda bulundu. Azerbaycan’ın saldırıyı başlattığı haberleri ise Azerbaycan tarafından kesin bir şekilde yalanlandı. Ermenistan Bakanlar Kurulu ise saldırının ardından bu sabah planladıkları üzere Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütüne, Birleşmiş Milletler Savunma Konseyine ve Rusya’ya yardım talebinde bulunmak üzere başvuru yaptı.

“AKLINIZI BAŞINIZA ALIN”

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev dün gece Ermenistan’ın saldırılarına yönelik video mesaj yayınladı. Cumhurbaşkanı Aliyev “Ermenistan’da intikam hisleriyle yaşayanlara sesleniyorum. Aklınıza başınıza alın. Yumruğumuz buradadır, hiçbir yere gitmiyor. Bizi sinirlendirmeyin. Doğru durursanız, hepiniz rahat yaşarsınız. Eğer bize karşı herhangi bir saldırı, açıklama, hareket olursa başınızı ezeriz” dedi.

Son olarak Ermeni ordusu 180 askerini kaybetti.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.