ABD'den skandal İsrail kararı!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İsrail’in Filistin halkına yönelik insanlık dışı müdahalelerine sessizlik sürerken Amerika Birleşik Devletleri’nden skandal bir adım geldi. ABD Başkanı Joe Biden öncülüğündeki hükumet, İsrail devleti ile 735 milyon dolarlık bir silah anlaşmasına onay verdi.

ABD, İsrail ile 735 milyon dolarlık silah anlaşmasını onayladı. ABD Başkanı Joe Biden öncülüğündeki hükumetin bugün onayladığı anlaşmaya göre, İsrail’e ABD’den isabetli füzeler ve özel mühimmat yetenekleri tesis edilecek. Washington Post’ta yer alan habere göre, 5 Mayıs 2021’de Kongre’ye sunulan İsrail’e silah satış tasarısının onaylanması, Kongre üyeleri içinde de tartışmalara neden oldu.

ABD, İSRAİL’E DESTEĞİNİ DÜNYAYA İLAN ETTİ

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarındaki şiddet nedeniyle bazı Demokrat Partili isimler, anlaşma ile ilgili sert tepki gösterdi. İsrail basının da yer alan habere göre, Kongre tarafından silah satışının onaylanmasıyla, ABD, İsrail’e verdiği koşulsuz şartsız desteği dünyaya ilan etti.

QHA

Anahtar Kelimeler:
ABDNetanyahuBidenİrail
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.