Türkiye'yi Kafkaslara bağlayan Pirinkayalar Tüneli faaliyete geçti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye’yi Kafkaslara bağlayan Pirinkayalar Tünel açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pirinkayalar Tüneli’nin zorlu bir topografyada yer alan, dik ve dar 22 virajın bulunduğu, ağır kış şartlarında trafik akışının kesintiye uğradığı Pirinkayalar geçişini rahatlatacağını söyledi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’yu Doğu Karadeniz’e bağlayan Pirinkayalar Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferansla katılacağı törenle bugün açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre; zorlu kış şartlarında ulaşımın güvenli, hızlı ve kesintisiz olması amacıyla yapılan Pirinkayalar Tüneli faaliyete geçecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun açılışını yaptığı törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da video konferansla katılım sağladı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.