Koronavirüs karantinalarından sıkılan Hollandalılar kendini buzlu sulara attı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Koronavirüs karantinalarından sıkılan Hollanda halkı, sert kış koşullarını fırsata çevirerek kendilerini buzlu sulara attı.

Koronavirüs karantinaları nedeniyle bunalan Hollanda halkı, sert kış koşullarını fırsata çeviriyor.

2018'den beri ilk defa donan kanallar buz pateni yapanlarla dolarken, bir kısım da stres atmak için kendini soğuk sulara attı. 

Karantina nedeniyle aylardır kapalı olan yüzme havuzlarından faydalanamayan ve evlerinden çok sık çıkamayanlar, bağışıklık sistemlerini güçlendirmek ve stresi azaltmak amacıyla donmuş kanallara daldı. 

Sosyal medya buzlu sulara girenlerin videolarıyla dolup taşarken psikolog ve yüzücü Aileen Kennedy, "Pandemi döneminde insanlar kendi fiziksel ve zihinsel sağlıkları için daha fazla sorumluluk almaya başladı" dedi. 

​Hollanda’da toplam vaka sayısı 1 milyon 34 bin 795’e, toplam can kaybı ise 14 bin 929’a ulaştı. Yasaklar nedeniyle geçtiğimiz haftalarda birçok kentte protestolar düzenlenmiş, protestolar sırasında birçok araç ateşe verilmiş ve dükkanlar yağmalanmıştı. 

Sputnik ve Reuters

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.