Kabus bir kez daha yaşandı: Düzce'de 5,9 büyüklüğünde deprem!..

Düzce merkezinde saat 044.08'de 5,9 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

Merkez üssü Gölyaka ilçesi olan depremde panik nedeniyle 1'i ağır 46 kişi yaralandı. Tekirdağ'dan izmir'e kadar birçok ilde hissedilen sarsıntının ardından bölgedeki artçılar devam ediyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) web sayfasından yayınlanan verilere göre, saat 04.08'de merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesinde ve yer kabuğunun 6.81 km derinliğinde, 5,9 büyüklüğünde sarsıntı meydana geldi.. 

Depremin merkez üssü Gölyaka, Sarıdere olarak belirlendi.

Bölge 100'ün üzerinde artçı depremle sallandı.

İstanbul, Sakarya, Ankara, Eskişehir, Bursa, Yalova, Kocaeli, Bolu, Zonguldak, Çankırı, Edirne bölgelerinde de hissedildi.

Düzce'de bir kişi panik sonucu kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti, en az 50 vatandaş da yaralandı; Adliye gibi muhtelif binalarda hasar oluştu. 4 İlde eğitim ve öğretime kısa süreli ara verildi.

Anahtar Kelimeler:
DepremDüzce6.1
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.