İstanbul hava trafiğine kapandı!

BURSA ARENA / haber Merkezi

İstanbul'da etkili olan kar fırtınası nedeniyle Avrupa Yakası'ndaki iki havalimanının ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da operasyon durdu.

İstanbul Havalimanı'nda dün öğle saatlerinden bu yana uçuşlar yapılamazken, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) yerel saatle 04.00'e kadar uçuşların durdurulduğunu duyurmuştu. SHGM benzer durumun Atatürk Havalimanı için de geçerli olduğunu açıkladı.

OPERASYONLAR DURDU

Cumhuriyet muhabirinin haberine göre, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da operasyonlar durdu. Pegasus'un Trabzon-İstanbul seferini gerçekleştiren PC2829 sefer sayılı uçağı dakikalarca Gemlik semalarında tur atmak zorunda kaldı. Uçağın başka bir meydana yönlendirilmesi bekleniyor.

DMHİ: KAPALILIK DURUMU 13.00'E KADAR UZATILDI

İstanbul Havalimanı pistlerindeki kapalılık durumu yarın saat 13.00'e kadar uzatıldı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DMHİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürmesi nedeniyle İstanbul Havalimanı pistlerine uçak iniş kalkışı yapılmayacak olup, kapalılık durumu 25 Ocak saat 13:00'a kadar uzatılmıştır" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.