Hayvanat bahçesinin kamerasına yakalanan "tuhaf yaratık" aranıyor. Yetkililer halktan yardım istedi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

ABD'deki bir hayvanat bahçesinin kamerasına yakalanan "tuhaf yaratığın" görüntüsü sosyal medyada viral oldu.

Fotoğrafı iki gün önce paylaşan yetkililer, halktan yaratıkla ilgili bilgi istedi.

Teksas eyaletine bağlı Amarillo kentindeki hayvanat bahçesinin yanındaki yaratık, 21 Mayıs'ta görüldü.

Amarillo Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Bu, geceleri yürümeyi seven tuhaf şapkalı bir kişi mi? Bir chupacabra mı? UAO'nun (Unidentified Amarillo Object-Tanımlanamayan Amarillo Nesnesi) ne olabileceğine dair bir fikriniz var mı?" ifadesi kullanıldı.


Tweet 2 bin 500'den fazla kez paylaşılırken yaklaşık 14 bin beğeni aldı.

Amarillo Valiliği Parklar ve Rekreasyon Birimi Müdürü Michael Kashuba, görüntüyü çeken kameranın, hayvanat bahçesinin yanında pek trafik olmayan bir bölgeye baktığını söyledi. Fotoğrafı incelediklerini ve "kimsenin bunun ne olduğunu anlayamadığını" belirtti.

Sosyal medyada yaratıkla ilgili pek çok fikir ortaya atıldı. Bir Facebook kullanıcısı, "Bu apaçık bir şekilde kurt adam. Önemli bir şey değil" diye şaka yaptı. Bazı sosyal medya kullanıcılarıysa yaratığın bir kır kurdu olduğunu düşünüyor.

Kaynaklar: Independent Türkçe, CBS, Today

Derleyen: Uğurcan Yıldız

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.