Felaketin üçüncü günü: 6 il ve 20 noktada orman yangınları halen sürüyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye’nin ciğerlerini yakan orman yangınları üçüncü gününde de etkisini gösteriyor. 6 ilde 20 noktada devam eden orman yangınlarıyla ilgili Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Cansiparene, özenle, tüm gücümüzle geleceğimiz için savaşıyoruz. Tüm Türkiye’nin duaları bizimle. Canımız yanıyor. Söndüreceğiz.” ifadelerini kullandı. Ayrıca Bakan Pakdemirli, kontrol altına alınan ve devam eden yangınlarla ilgili son durumu paylaştı.

Antalya, Muğla, Adana, Kayseri, Osmaniye ve Mersin’de devam eden orman yangınlarında üçüncü güne girildi. Ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor. Bugün sabahın ilk ışıklarıyla, Adana’nın Aladağ ve Kozan, Mersin’in Silifke, Antalya’nın Manavgat, Muğla’nın Marmaris ilçelerindeki yangınları kontrol almak için çalışmalar başladı.

MARMARİS’TE BİR KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

​Öte yandan, Marmaris’teki yangında 1 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’nin paylaştığı yangınlardaki güncel durum

QHAResim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.