Dev pitonun içinden yaşlı kadının ölü bedeni çıktı

Endonezya'da orta yaşlı bir kadın kauçuk toplamak için ormana girdikten sonra 22 metrelik bir piton tarafından canlı canlı yenildi.

54 yaşındaki Jahrah, cuma gecesi Sumatra adasının batısındaki Jambi eyaletinde yaşayan ailesinin evinin yakınındaki ormanlık alanda kayboldu. Kurtarma ekipleri kadını bulmak için ormanda aramalara başladı.

İki gün sonra ormanda karnı şişkin devasa bir yılan buldular ve hayvanı kesip açtıklarında içinde kadının cesedini buldular. Birçok Endonezyalı gibi tek bir isim kullanan Jarah'ın köyünün reisi Anto, pitonun kadını boğmak için vücudunu kullandığını söyledi.

Anto, orta yaşlı kadının muhtemelen tamamlanması iki saat sürmüş olabilecek acı verici bir çile sırasında öldüğünü de sözlerine ekledi. Yılanın Jarah'ı sabit tutmak için geriye doğru açılı olan dişlerini kullanmış olabileceği aktarıldı.

Ormanda daha fazlası var

Daha sonra güçlü vücudunu kullanarak olabildiğince hızlı bir şekilde Jarah'ın etrafını sarmış ve nefes alamaz hale gelene kadar yavaşça kadını sıkıştırmış olabileceği ifade edildi. Jarah boğulduktan sonra da kadını bir bütün olarak yuttu. Anto, Jahrah'ın ormana tek başına gittiği için kadının yılan tarafından yenildiğine hiçbir köy sakininin tanık olmadığını söyledi.

Yılan kesilip de Jarah'ın ölü bedenine ulaşıldığında, kıyafetleri de dahil olmak üzere kadının büyük ölçüde bozulmamış göründüğü kaydedildi.

Köyün reisi, yaşadıkları bölgenin etrafında çok sayıda dev piton görüldüğü için herkesin gergin olduğunu, "Köylüler şu anda daha büyük yılanların hala ormanda olmasından endişe ediyor" sözleriyle ifade etti.

Daily News

Halktv

Anahtar Kelimeler:
EndenozyaCesetPitonYılan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.