Bursa'da tek motorlu uçak düştü: 2 kişi hayatını kaybetti

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi'nde Ovaakça termik santrali yakınlarına tek motorlu uçak düştü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Bursa Valisi Yakup Canbolat, yaptığı açıklamada, "Osmangazi ilçesinde tek motorlu uçağın düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti." dedi. Öte yandan Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu.

Son dakika: Bursa’da tek motorlu uçak düştü: 2 kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberleri: Bursa'da saat 15.45 sıralarında Yunuseli Havalimanı'ndan kalkan bir eğitim uçağı, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Ovaakça mahallesindeki Doğalgaz Çevrim Santrali yakınlarında düştü.

Santral çalışanları, 112 Acil Servis Komuta Kontrol Merkezi'ni arayıp ihbarda bulundu. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda polis, AFAD, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bursa Valisi Yakup Canbolat, yaptığı açıklamada, tek motorlu uçağın düşmesi sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

Sabah / T.Ç. - M.Ö.

Anahtar Kelimeler:
BursaUçak KazasıSis
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.