“Barınaktan Köpek Sahiplenme” projesi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye’nin alışveriş platformu n11’in hayvanlar için tüm hizmet, ürün ve servisleri tek çatı altında topladığı markası pet11, yeni projesiyle sahipsiz her köpeğin bir ailesi olsun çağrısı yapıyor.

E-ticaret sektöründe hayvan haklarını gözeten bir yaklaşımla, alışverişten çok daha fazlasını sunmak için çalışan pet11, Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ile “Barınaktan Köpek Sahiplenme” hareketini başlattı. Sevgiye ve bakıma en çok ihtiyacı olan barınaktaki köpekler için hayata geçirilen proje kapsamında, yaklaşık 30 köpeğin sahiplenilmesine pet11 platformu üzerinden aracılık edilecek.

“Köpeğimi neden pet11’den sahiplenmeliyim?”
Yeni dostunu platform üzerinden sahiplenen kullanıcılar, 1 yıl boyunca mamalarını Kito’dan %30 indirimli alabiliyor.

Ayrıca barınaktaki patili dostlarımız hakkında bilgi edinmek isteyenler, proje sayfası üzerinden fotoğraflara tıklayarak bilgi sahibi olabiliyor. Köpek sahiplenmek isteyen kullanıcılar ikinci adımda başvuru formunu dolduruyor. Formu onaylananlar ise, yeni dostuyla tanışmak ve onu eve götürmek için Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ne gidiyor. Proje sayfasına https://www.n11.com/kampanyalar/evcil-hayvan-sahiplendirme linki üzerinden ulaşılabilir.

Hayvanların ve hayvan sahiplerinin her türlü ihtiyacına cevap vermek için tüm hizmet, ürün ve servislerini çatısı altından toplayan pet11; barınak ve STK destekleri, teknolojik işbirlikleri, özel etkinlikler, bağış kampanyaları ve sahiplendirme projeleriyle e-ticaret sektöründe öncü olarak hayvan dostu çalışmalara imza atıyor.

Bu zamana kadar Yedikule, Göktürk, Adalar Belediyesi, Ataşehir, Türkiye Hayvanları Koruma Pako Barınağı gibi bir çok barınakla iş birlikleri yapan ve ekosistemindeki müşterinin de destekleriyle bağış kampanyaları düzenleyen Pet11 bu zamana kadar 10 tondan fazla mama bağışında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.