Av sezonu başladı: Balıkçılar törenle uğurlandı

Av yasağının bu gece yarısı itibarıyla sona ermesiyle denizlere açılacak balıkçılar için bir çok ilde tören düzenlendi.

Yalova

Yalova`nın Armutlu ilçesindeki Kapaklı Balıkçı Barınağı`nda düzenlenen tören, Kur`an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunmasıyla başladı.

Törende konuşan AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, balıkçıların sorunlarına yönelik çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Törende konuşan AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, balıkçıların sorunlarına yönelik çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Muğla

Muğla`nın Bodrum ilçesinde de av sezonuna girmeye hazırlanan balıkçılar törenle uğurlandı

Kocaeli

Kocaeli`nin Karamürsel ilçesinde balıkçılar için tören düzenlendi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, törende konuşma yaptı.

Çanakkale

Çanakkale`nin Biga ilçesine bağlı Kemer köyünde İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce 2022-2023 av sezonu için tören düzenlendi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, törende konuşma yaptı.

Tekirdağ

Denizlerde av yasağının bu gece sona erecek olması dolayısıyla Tekirdağ`daki balıkçılar, `vira bismillah` diyerek denize açıldı.

TRT

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.