3-4-5 Nisan'da "Evde Hayat, Sofrada Balık" Kampanyasında maliyetine balık satışları

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye Perakendeciler Federasyonu, Gıda Perakendeciler Derneği, taze veya dondurulmuş balık satışı yapan zincir marketler, komisyoncular, toptancılar ile balık yetiştirici birlikleri ve avcılarıyla bir dizi toplantılar yapıldı ve kararlara varıldı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin talimatına istinaden ve korona virüsle mücadele kapsamında,  halka daha ucuz ürün satışı için uygulanacak olan kampanyaların ilkinde, yerli balıklara sofralarda daha fazla yer verilmek üzere zincir marketlerde çipura ve levrek maliyetine satılacak.

Yani ilk kampanya göre çipura ve levrek balıkları, 3-4-5 Nisan'da 'Evde Hayat, Sofrada Balık' sloganıyla sofralarda daha ucuz fiyatlarla yer alacaklar. Yani maliyetine satılacaklar.  

Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda,  su ürünleri üreticileri, ulusal çapta faaliyet gösteren zincir marketler ile toptancılar tarafından alınan kararla, çipura ve levrek balıkları maliyetine, büyüklüklerine göre kilogramı azami 22.90 lira ile 24.90 lira arasında değişen fiyatlardan satışa sunulacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.