Yörük Türkmen Derneği’nden Başkan Erdem’e ziyaret

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Ertuğrul Gazi Karakeçili Yörük Türkmen Derneği’nin yönetim kurulu üyeleri Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret ederek hem çalışmalarını anlattılar hem de destek istediler.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Ertuğrul Gazi Karakeçili Yörük Türkmen Derneği Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı. 4 ay önce kurulan yeni bir dernek olduklarını söyleyen Bursa Ertuğrul Gazi Karakeçili Yörük Türkmen Derneği Başkanı Cevat Canbaz, kökleri yüzlerce yıl geriye giden kadim bir kültürün temsilcilerini olduklarını ifade etti. Dernek Başkanı Cevat Canbaz, Nilüfer’de Yörük Türkmen kültürünü yaşatacak etkinlikler ve faaliyetler için Başkan Turgay Erdem’den destek istedi.

Canbaz ve dernek yönetimine ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Turgay Erdem de “Kültürümüze geleneklerimize olan bağlılığınızı ortaya koyarak; barışı, hoşgörüyü ve dostluğu sürdürdüğünüz, yaşatarak genç kuşaklara aktardığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Aslında pek çoğumuz Yörük kültürüne sahibiz. Nilüfer Belediyesi olarak bu amaçla gerçekleştireceğiniz etkinlik ve faaliyetlerinizde yanınızda olacağımızdan şüpheniz olmasın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.