Yeğenini Müdür yapan Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz dillere düştü..

Mudanya Belediye Başkanı CHP’li Hayri Türkyılmaz, yeni bir skandalla daha gündeme geldi. Geçtiğimiz aylarda belediye işçilerine yaptığı kameralı tehditle büyük tepki toplayan Türkyılmaz’ın, abisinin kızı olan yeğeni Müge Türkyılmaz’ı Belediyenin kreşine müdür yaptığı ortaya çıktı.

Mudanya Belediye Başkanı CHP'li Hayri Türkyılmaz, geçtiğimiz ay kendilerine yapılan maaş zammını az bulan sendikalı işçileri, akıl almaz bir yöntemle tehdit etmişti.



Sabah'tan Tuna Çam'ın haberine göre, İşçileri bir salonda toplayan ve verilen maaş zammını yeterli bulup bulmadıklarını sorarak el kaldırıp oylamalarını isteyen Türkyılmaz, salona kurdurduğu kamera ile el kaldırmayanları tespit edip işten atmakla tehdit etmiş ve kameralar olduğu için el kaldırmak zorunda kalan işçiler, yapılan zammı kabul edip sözleşme imzalamak zorunda kalmıştı.



Kamuoyunda büyük yankı bulan ve tepki çeken olayın ardından CHP'li Türkyılmaz bu kez yakın akrabaya kıyakla gündeme geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.