Yarıyıl tatili sanat ve doğa atölyeleri başladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Nilüfer Kent Konseyi Çocuk Meclisi`nin düzenlediği yarıyıl tatili atölyeleri bu hafta gerçekleşen iki etkinlikle başladı. Pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşen Pet Şişede Soğan Tarlası atölyesinde Ürünlü Kent Bostanları Sorumlusu Selin Bıçakçıoğlu, çocuklara kompost hakkında genel bilgi aktarımı gerçekleştirdi. Çocukların hem eğlendiği hem de bilgilendiği atölyede uygulamalı olarak pet şişelere soğan ekimi yapıldı. Bu atölyenin ardından Doğanın sesi ritim atölyesi gerçekleşti. Ritim eğitmeni Akın Togay, vurmalı çalgılar hakkında bilgi vererek atölyeye başladı. Kollektif katılımın sağlandığı interaktif ritim atölyesinde çocuklar keyifli anlar yaşadı.

Yarıyıl tatili sanat ve doğa atölyeleri 2 hafta daha devam edecek. Bilgi almak isteyen ve kayıt yaptırmak isteyenler 0224 452 32 00’dan Nilüfer Kent Konseyi’ni arayabilirler.

Etkinlik Programı

1 Şubat Pazartesi / 14.00-15.00

Ses Haritası Atölyesi

3 Şubat Çarşamba / 14.00-15.00

İhsaniye Mini Bostan Ürün Hasadı (Ispanak, Pazı)

5 Şubat Cuma / 14.00-15.00

Bitkilerle Kolaj Atölyesi

8 Şubat Pazartesi / 14.00-15.00

Kabaktan Tohum Alma Atölyesi – Bakla Ekme Atölyesi

10 Şubat Çarşamba / 14.00-15.00

Bitkilerle Kolaj Atölyesi

12 Şubat Cuma / 14.00-15.00

Doğanın Sesi Ritim Atölyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.