Üniversite öğrencilerine aşure ikramı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Büyükşehir Belediyesi tarafından Muharrem Ayı nedeniyle Uludağ Üniversitesi öğrencilerine aşure ikram edildi. Üniversitenin merkez yerleşkesinde yapılan etkinliğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cuma namazı çıkışında ‘Büyükşehir Belediyesi tarafından’ üniversite öğrencilerine ve cemaate, aşure ikramında bulunuldu. Başkan Aktaş, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Bursa milletvekilleri Refik Özen, Osman Mesten ve Zafer Işık, stantta yan yana durarak gelenlere aşure dağıttı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada, Uludağ Üniversitesi’ni kazanan ve okuyan tüm öğrencilerin yeni eğitim yılının hayırlı olmasını diledi. Muharrem Ayı nedeniyle Cuma günü bir taşla birkaç kuş vurmak istediklerini belirten Başkan Aktaş, “Hem cami inşaatını inceleyelim, hem rektör hocamızla durum değerlendirmesi yapalım, hem de Cuma namazını kılıp öğrencilerimize aşure ikram edelim, onların ağızlarını tatlandıralım istedik. Farklı zamanlarda vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz, bugünü de öğrencilerimize ayıralım istedik. Aşuremizi onlarla tatlandırdık. Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.